Sauna Boulevard – Spa & Bath Boutique

Kuurojen Palvelusäätiö

A következőkben egy olyan szervezetet szeretnénk bemutatni, amely az egyik legrégebbi finn alapítvány és már 1897 óta segíti a siketek tanulását, munkához jutását. Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy mi köze a Sauna Boulevardnak ehhez a szervezethez? Ezzel a cikkel szeretnék támogatni és hálánkat leróni az alapítvány számára és reméljük a cikk végére sikerül a fent említett kérdésre válasz adnunk.
A Kuurojen Palvelusäätiö a hallássérültek számára létrehozott alapítvány. Szolgálati központjai lakás- és otthonszolgáltatást nyújtanak különböző korú siket és siketvak személyek számára. A lakók számára igyekeznek megteremteni a szociális, mentális és fizikai jólétet. Az alapítvány felkészíti és támogatja a munkatevékenységekben klienseit az együttműködő partnerek segítségével. Több munkaközpontjuk elosztja egymás között a feladatokat, ilyen például Ratamotie Group Home, mely a kereskedelmi kertészetre koncentrál vagy a Sampola, ahol többek között kosárkötéssel, kefekötéssel, nyomdai kötészettel is foglalkoznak és amely az egyetlen jelnyelvet használó munkaközpont egész Finnországban. A Sampola lehetőséget biztosít a különleges kihívással élők számára, hogy megfelelő körülmények között tudjanak dolgozni.

A Sauna Boulevard büszke arra, hogy továbbértékesítheti ezeket a minőségi szauna pad- és hátkeféket, amiket a Sampolánál készítenek. Minden egyes Sampola termék megvásárlásával az alapítványt és ezáltal a készítőket támogatja egy jobb életminőség elérésében.

A kézzel készített padkefe ideális a szauna padok tisztítására, mert a hosszabb szálak segítségével könnyen elérhetőek a lécek közötti, illetve a fal és a padozat közötti részek is. A kefék nyelét nyírfa kátránnyal kezelték, hogy tartósabb legyen, és jobban ellenálljon a szennyeződéseknek. A szálak 100%-ban növényi eredetűek. A szauna padkefe két kivitelben kapható, középen hosszabb és oldalt hosszabb sörtével.

Next Post

Previous Post

© 2024 Sauna Boulevard – Spa & Bath Boutique