Sauna Boulevard – Spa & Bath Boutique

Itt van az ősz, itt van újra…

A Sauna Boulevard minden ősszel igyekszik megújulni és frissíteni a termékkínálaton, hogy a szaunázás élménye még gazdagabb és pihentetőbb legyen. Örömmel mutatjuk be idei új termékeinket, melyek már kaphatóak boltunkban és hamarosan a webshopon is elérhetőek lesznek. Ismerkedjünk meg közelebbről az újdonságokkal:

Szauna masszázs joghurt

A joghurt nem csak az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás fontos része, hanem természetes alapanyagként szolgál bőrápoló termékekben is. A joghurtban található tejsavak segítenek helyreállítani a bőr savköpenyét, nyugtató és tisztító hatással vannak a bőrre. A szauna melegében pórusaink kitágulnak ennek következtében a hatóanyag gyorsabban szívódik fel. A szaunázás egyik mellékhatásaként bőrünk kiszáradhat, illetve érzékenyebbé válhat. Ezen segít a masszázs joghurt, mely hidratálja bőrünket és ellenállóbbá teszi a külső behatásokkal szemben. Minden bőrtípusra használható, azonban kerülni kell a krém szembe jutását, ezért nem ajánljuk az arcbőr kezelésére. A masszázs joghurtot, mivel nem étkezési célokat szolgál, nem szükséges hűtőben tartani, elég szobahőmérsékleten tárolni, napfénytől védett helyen. A szauna masszázs joghurt természetazonos illatanyagokat tartalmaz és jelenleg kivi, homoktövis, őszibarack és fekete ribizli illatban kaphatóak. A terméket nem csak szaunázáskor lehet használni, hanem fürdőnél vagy gyors zuhanyzásnál is.

Szauna masszázskrém
A szauna masszázskrémek mokka, rózsa és vanília illatban kaphatóak. A krém alapanyaga a közkedvelt shea vaj, mely könnyen felszívódik a bőrbe és hosszantartó hidratáló hatást fejt ki, illetve serkenti a bőr öngyógyító képességét. A shea vaj „titka”, hogy összetétele sokban hasonlít az emberi bőrt védő természetes emulzió összetételére. A masszázskrém lanolint, azaz gyapjúzsírt is tartalmaz, ami szintén kiváló hidratáló anyag száraz bőrre. A terméket a szauna joghurtoknál leírtak szerint szaunában és szaunán kívül is használhatjuk.

Cukros testradír
A cukros testradír a megvastagodott bőr felszínén található elhalt hámsejteket segíti eltávolítani. A hatására felszínre került friss bőr, puha és bársonyos lesz. A terméket a bőrbarát, természetazonos illatanyagok teszik még izgalmasabbá. Jelenleg kókusz, őszibarack, eper és trópusi vanília illatban kapható és bár az embernek kedve támad, hogy belekóstoljon, sajnos ezek a termékek nem ehetőek. A testradírt szaunázás előtt, után, közben és szaunán kívül is használhatja, például zuhanyzás közben.

Next Post

Previous Post

© 2024 Sauna Boulevard – Spa & Bath Boutique