Sauna Boulevard – Spa & Bath Boutique

Virgácsos kezelés

Lettországi Virgácsos Szaunarituálé

Északi szaunákban évszázadok óta a fa leveles gallyaiból készült virgácsot használnak, amelyekkel vagy saját magukat, vagy egymás testét csapkodják, ezzel fokozzák a vérkeringést, lazítják az izmokat, és élénkítik a szervezetet.

A Lett virgácsos kezelés ennél többet nyújt.
A virgácsmester a kezelés ideje alatt végig a vendéggel van. Az előkészülettől vezeti a vendégét a kezelés gondos befejezésig. Ez egy több órás folyamat, amely a test lassú melegítésével kezdődik, majd sós testradírozáson keresztül virgácsos kezeléssel folytatódik. A végén szaunamézes testkezeléssel és hűsítéssel fejeződik be. A kezelési fázisok között az egészséges szaunázás érdekében pihenésre van szükség. A virgácsmester személyesen gondoskodik a vendégről, minden kezelést ő csinál. Ami nagyon fontos: mindig személyre szabottan végzi a kezelést, a szerint, ahogyan a vendégnek a legjobb.

A szauna rituálé összetett hatással van az emberi szervezetre, segít az ellazulásban, relaxálásban. Javítja az anyagcserét, fokozza a vérkeringést és a méregtelenítést, valamint összetett bőrápolási lehetőséget kínál. Ilyen tökéletes lazulás alatt a vendég megújul, sőt gyakran választ találhat élete nyitott kérdéseire.

Lettországban a virgácsok különböző fa vesszőiből készülnek, minden fa enyhén eltérő hatású, nem csak a vendég bőrére hat, hanem a szaunában keringő levegő minőségére is hatással van.

Ha felkeltettük érdeklődését a Sauna Boulevard Kft. szervezésében megrendelésre kínálunk az Ön részére lett virgácsos szauna rituálékat. Helyszín: Újlengyel, Akác Tanya A kezelések fatüzelésű finn szaunában és hagyományos füstös vályog szaunában történnek. Pihenésre külön helység szolgál a szaunák mellett, ahol pihenőágyakban lehet relaxálni. Gyümölcsöt, snacket, szaunateát és üdítőket kínálunk vendégeinknek. Külön kérésre a szaunázás után könnyű finn vacsorát szervezünk. Alkoholfogyasztást a kezelések előtt és alatt nem javaslunk, mivel káros hatással van a kezelésre, rosszul létet is okozhat.

A rituálékat kisebb nagyobb csoportok részére szervezzük (csapatépítés, baráti társaságok, család) maximum 9 fő részére. A csapatépítéshez a szükséges berendezést biztosítjuk.

A szaunarituálé felejthetetlen élmény, javasoljuk mindenkinek.

További információért, kérjük írjon a info@saunaboulevard-com e-mail címre.

© 2024 Sauna Boulevard – Spa & Bath Boutique