Mellis szaunaméz krémek

Ismerkedjen meg a sarkvidéki természet kincseivel, élvezze a mézédes életet!

A méz antibiotikum és gyulladáscsökkentő hatása ősidők óta ismert. Atopikus bőrproblémák (viszketés, száraz bőr, ekcéma) kezelésére jól alkalmazható, megnyugtatja az érzékeny területet. Emellett puhítja a bőrkeményedéseket, élénkíti a vérkeringést és enyhíti a reumás fájdalmakat. A szaunamézkrémek még jobban fokozzák a szaunázás élményét! A természetes méz tisztít, táplál és hidratál – mi más tehetne ennyi jót egyszerre?! Szaunázás közben a bőr felmelegszik és a pórusai kitágulnak. A szaunamézet ekkor érdemes felvinni. A méz gyakorlatilag beszívódik a bőrbe. A szaunázás után elég csupán vízzel magunkat leöblíteni. Ezek után szappan, tusfürdő vagy egyéb ápolókrémek használatára nincs szükség, hiszen a bőr a szaunamézkrém hatására már tiszta és hidratált. A szaunamézkrémek használata egyszerű. Nem ragacsosak, vízzel könnyen eltávolíthatóak. Az itt bemutatásra kerülő hat szaunakrém a mézes alapon túl, további más-más összetevővel – ennek köszönhetően – különböző alkalmazási területtel és hatással rendelkezik:

Mellis szaunaméz krémek

Szaunamézkrém nyírfarügy kivonattal
Finn szaunában hagyományos nyírfa tisztító hatású. E szaunakrém nyírfarügy kivonatot tartalmaz, amely gyengéden ápol, nyugtató hatású. Bőrét puhává és ragyogóvá varázsolja.

Szaunamézkrém mocsári szedermagokkal
Ez a szaunamézkrém mocsári szedermagokat tartalmaz, amelyek gyengéden radírozzák a bőrét. A propoliszkivonat kiegészíti a méz tisztító hatását. Ez a szaunamézkrém kiválóan alkalmas kézápolásra (kézmasszás), akár szauna nélkül is.

Szaunamézkrém finn sarkvidéki tőzeggel
Ásványi anyagokkal teli tőzeg csillapítja a duzzanatokat, izomlazító hatással rendelkezik, enyhíti az izomfájdalmat. Szaunázás nélkül is használható lábfürdőhöz.

Szaunamézkrém fehér tőzeggel
A fehértőzeg gazdag a szépségápolásban fontos szerepet játszó ásványi anyagokban. Bőrmegújító hatással rendelkezik, fiatalít és frissít.

Szaunamézkrém mentás csokival
A fenséges csokoládé hatékony bőrtápláló, visszaadja bőre rugalmasságát. A menta izgalmas, hűs hatást biztosít a szauna melegében.

Szaunamézkrém eredeti finn kátránnyal
Megnyugtatja és táplálja a bőrt. A kátrány, a rétilegyezőfű és a méz csillapítja a bőrirritációkat és segítik izmok ellazítását pl. sportolás után. A kátrány hagyományosan gyógyító hatással van a száraz bőrre.

Szaunamézkrémek masszázskrémként is alkalmazhatóak! Masszázs után a maradék krém nedves törölközővel könnyen eltávolítható.

A Mellis a termékek minősége mellett nagy hangsúlyt fektet a környezet védelmére is. A termelés minden fázisában nagy gondot fordít a természet hosszútávú fejlődési és fenntarthatósági elveinek betartására, az ökológiai egyensúly védelmére.

Mellis termékek nem tartalmaznak:

  • etilénoxylált PEG tartalmú anyagokat, melyek gyengítik a bőrt
  • petrolkémiai anyagokat, mint pl. paraffinolaj, vagy más ásványi olajokat
  • parabéneket, vagy más természetes alapú kozmetikában el nem fogadott tartósítószereket
  • szulfátokat
  • szintetikus színezéket, parfümöket

A termékeket állatokon nem tesztelték.

Next Post

Previous Post

© 2019 Sauna Boulevard – Spa & Bath Boutique