Sauna Boulevard – Spa & Bath Boutique

Karácsony a szaunában: Sauna Boulevard Package №8

Hamarosan itt a karácsony, sokaknak nincs idejük ajándékokat nézegetni órák hosszat a karácsonyi lázban égő tömegben. Ez alkalomból szeretnénk megismertetni a Sauna Boulevard package №8 ajándékcsomagunkat. Nem kell tovább azon gondolkodnia, hogy mivel ajándékozza meg wellnessbe járó ismerőseit, vendégeit, üzleti partnereit, mert ebben a csomagban van, amit keres! Az elegáns, egyedi tervezésű csomagolásban négy féle atlanti-óceánból származó szauna masszázs só és egy finn szauna mézkrém rejlik.

Mit rejt a Mikulás puttonya?

Sauna Boulevard Spa & Boulevard Package №8 nagyszerű termékeket tartalmaz, melyek fokozzák a szaunázás élményét miközben olyan relaxációt nyújtanak, melyben még nem volt része soha.

A doboz tartalma:

  • Szauna masszázs só (4x 50 g)

Az Atlanti-óceánból származó sóból bőrbarát szauna masszázs só lett kifejlesztve. A négy sónak más illata van: érzéki rózsa, nyugtató levendula, vérpezsdítő eukaliptusz és trópusi vanília. A szauna rituálé első lépéseként érdemes a felmelegedett nedves testet gyengéden leradírozni az óceáni sóval. Kellemes illatuk a bőrön marad, míg a só ásványai táplálják és megújítják az egész bőr felületét.

  • Szauna mézkrém nyírfarügy kivonattal (1x125ml)

Fokozza a szaunázás élményét, miközben érzéki gyengédséggel táplálja, tisztítja és hidratálja a bőrt a szaunázás végén. A nyírfarügy kivonat megnyugtatja, puhává és bársonyossá varázsolja bőrét. Ez a Finnországból származó minősített természetes kozmetikum az északi természet gyümölcse.

  • Üzenet a Sauna Boulevardtól: a Szauna Rituálé lépésről, lépésre.

Miért №8?

Mert a doboz tartama legalább nyolc feledhetetlen Szauna Rituáléra elég.
Megvásárolható partnereinknél, illetve webshopunkon keresztül.

Next Post

Previous Post

© 2024 Sauna Boulevard – Spa & Bath Boutique