Czech   English   Finnish   German   Hungarian   Dutch   Swedish

Minden nőnek és férfinak megvan a joga, arra hogy a szauna melegében kikapcsoljon és elfelejtkezzen felgyorsult élet mindennapi problémáiról. A szauna élményét megoszthatja valakivel, aki közel áll önhöz, vagy ezt az időt szánhatja egyéni meditációra is. Hagyja, hogy a szauna szelleme megérintse és felmelegítse lelkét és kényeztesse testét. A Szauna Rituáléval még élvezetesebbé teheti a szaunázás idejét. A Szauna Rituálénak két fontos fázisa van. A két fázis között pihenhet, ihat egy kis vizet, fogyaszthat egy kevés gyümölcsöt és még többet szaunázhat. A Szauna Rituálé lényege, hogy szellemileg és fizikailag is pihenjen. Adjon elég időt a szaunázásra, ne siessen!
Szaunázás előtt zuhanyozzon le, mossa meg a testét és az intim területeket.

A Sauna Ritual első fázisa:

Testradírozás szauna masszázs sóval
Először hagyja felmelegedni a testét a szaunában. Miután felmelegedett dörzsöljön egy adag masszázs sót az egész testére. Az arc területét kerülje el. A só szemcsék gyengéden radírozzák, megújítják, hidratálják bőrét. A finom, bőrbarát illóolajos só illatosan tartja testét. Hagyja a sót hatni egy pár percig, majd miután elhagyta a szaunát öblítse le a zuhany alatt.

A Sauna Ritual második fázisa:

Szauna mézkrém
A Szauna Rituálé legutolsó lépéseként, amikor újra pihenni kezd a szauna padon, kényeztesse, ápolja bőrét a szauna mézkrémmel. Gyengéden masszírozzon egy maroknyit testére a valóban természetes alapanyagú szauna mézkrémből. Hagyja a mézkrémet bőrbe szívódni 10-15 percig, majd élvezze a méz hármas hatását, mely: tisztít, táplál és hidratál. Végezetül öblítse le vízzel. Ne használjon szappant, vagy tusfürdőt, mert a bőre már megkapott mindent, amire szüksége van.

Miután befejezte a Szauna Rituálét, pihenjen, igyon vizet, vagy gyümölcslevet.

Élvezetes szaunázást kívánunk mindenkinek!